Dag 02- Presentera din häst



Min häst, Privero som han heter är en svenskridponny valack som är född 1997, alltså 13år gammal. Han kommer ursprungligen från lycksele trakten. Han blev sedan såld till vänns,sundsvall och nu är han tillbaka. Han är en väldigt personlig ponny med stort hjärta och personlighet. Man kan inte komma och tro att man kan bara göra vad som helst med han när man inte "känner" han. Även fast han är super snäll. Han är snäll i all hantering, klippa,sko,duscha,transportera etc. Väldigt snäll på nya platser. Han är utb LA/FEI dressyr och LC/LB hoppning, Men har stor kapacitet att bli bättre men dock har han endast stått hos dressyrryttare så de har väl inte blivit så mycket.

Han älskar att vara ute i skogen och luffa omkring. Men även köra ett seriöst dressyr/hoppass. Han älskar att göra rätt men dock är det ganska svårt att övertala han men när man väl gjort de är han en klocka!

E. Brno ox(arab)
U: Primula/New Forest)

Han har en jätte fin stam på pappas sida dock är det inte det på hans mamma men hon är new forest.

Privero har varit på utställing och blev godkänd som hingst. Han hade över 40p och det är riktigt bra. Men jag är inte så duktigt på sånt men iaf :)

det var nog det mesta iaf!
/ M.P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback