Don't Ever Let Me Go


Såhär kan han se ut kl 23.30 på kvällen :)
Idag får Privero en välförkänt vilodag. Han har varit så underbart fin i veckan. Dock har jag inte ridit så mycket pga musikalen men iaf.
Ska väl snart dit och borsta och mysa lite grann.
/ Maja Partapuoli

Uteritt

Skrittade som sagt ut idag till Lyckan. Det blåste lite och då tyckte Privero att det var lite läskigt med vågor i vattnet. Men det tog inte ens 5min så var han nere i vattnet. Han är så söt. Sen ändrade jag mig och for kraftledningen tillbaka. Kunde inte motstå att ta en kort trav på en jätte fin väg. Så en kort trav blev det.

Super snäll var han. Mötte 3cross och han reagerade knapp fast dom körde just brevid han.
Nu ska jag sova.
/ Maja Partapuoli

Billionaire


Red ett kort dressyrpass igår och shit va fin han var. han var pigg och framåt hela tiden. Tränade övergångar och dom flesta satte som en smäck. Gjorde även halter och han har alltid slängt huvudet i vädret när jag gör halt ända sen vi köpte han. Men igår satte jag mig extra tungt och han gjorde så himla fina halter. Huvudet kvar och jag kunde lätta på tygeln och han var kvar. Travade max 15min sen skrittade jag en heldel.

Idag blire en skrittur med hacket. Blir säkert till Lyckan och doppa bena sedan tillbaka.
/ Maja Partapuoli

Idag beställer vi pannbandet.

Idag beställer vi pannbandet. Hoppas jag får det till veckan då.
Jobbade idag också. Så snart är jag ju rik, haha nej men pengar är alltid bra att ha.
/ Maja Partapuoli

You're not like the others, futuristic lovers, different DNA, they dont understand u


Red ut idag. Var ute i kanske en timma. I början var han ganska seg men när jag travat lite blev han pigg. Helst på hemvägen. Hahha nej men jag plockade upp han i högform och shit va fin han va. Super lätt på handen och bra bjudning. Ajaj är iaf super stolt. Inne i stallet fick han massor av kärlek. Min ponny är bara för go.
/ Maja Partapuoli


Rosa & vit hopp/allround outfit


en lagomt rosa outfit som jag själv faktist kunna ha om jag verkligen tyckte om rosa. Rosa är väl inte min favorit färg men tycker det kan vara ganska gulligt.
/ Maja Partapuoli

Tjalalalalallalallalalallal



Nu är Maja super super glad. Äntligen har jag hittat ett billigt blingbling med svart läder och guld stenar. Ska beställa det så snabbt som möjligt. Jobbade på djurparken idag och har redan tjänat in peninga till de. Så nu är jag hur glad som helst! :D:D Har letat hur länge som helst på internet. Eftersom man bor så högt uppi landet finns det inte så många butiker. Så då är det lättast att beställa! :)
/ Maja Partapuoli

Drömmer mig tillbaka


Min under dundert snygga ponny. Om han ändå kunde gå så på tävling. Fatta vilka fina procenter och ritter vi skulle få!

Helt underbart


Eftersom jag inte ridit på 2dagar var Privero lite piggelinus bus. Han var lite okoncentrerad men när han slappnade av blev han helt underbar. Lätt i handen och ett luftigt steg. Red i paddocken kanske i max 20min travade i 10 sen skrittade jag. Skrittade fram och av runt området. så red väl i 30min. Eftersom det regnade tog jag av han allt la på ett täcke och så gick jag en stund i ridhuset så han skulle torka. Fixade sedan han.

Det är såna här dagar man bara älskar att rida och man fattar verkligen varför man gör detta.

/ Maja och Privero


Just the way you are


Min underbart fina ponny detta är inte slutet.

I'm not moving

Kul att bloggen har stått still?

Ajja har inte ridit dom 2 senaste dagarna eftersom vi har haft musikal hela dagarna då. Men idag ska jag äntligen rida min älskade ponny. Ajaj blir väl bara att fara ut en travsväng på hacket. Men det är kallt och regnar så man deppar ihop men ajaj det blir säkert super.
/ Maja Partapuoli

Rocking all over the world

dålig uppdatering. orkar inte blogga och har haft ganska mycket musikal men kan kortfatta.
i söndags red jag ut med Sofia och vi for ut i ca 30min pga hon skulle ta in hästarna. Men jag visade en stig i skogen man kan ta.

Igår fick han vila.

Idag blir det ett kort pass på banan.


Kommer nog bli dålig bloggning i veckan. Onsdag och torsdag iaf. Ska ha uppvisning på kvällen. Knappt att jag kommer hinna rida innan det bli alltför sent.  Men ajaj.
/ Maja Partapuoli


Jämförelse


Vägde Privero i torsdags. Han har gått ned 10kilo till på ungefär en månad av att bara skritta :o

Frågade hur mycket han skulle egentligen väga som en bra vikt. Hon sa att han skulle gå ner 20kilo ungefär men om kilona rasar i snabbtakt av att bara skritta hur fort borde det inte gå av att börja trava och mer klättring osv?
Snart är han riktigt fin i kroppen. Eller han är det redan men lite mycket bukmage har han fortfarande.

På bilderna ser man verkligen skillnad, han ser verkligen olik sig mars. Ser ut som en helt annan ponny. Otroligt mycket finare. Dock har han tappat lite halsmuskler men dom är snart tillbaka igen eftersom jag får börja jobba han i form. Ska försöka rida han så mycket som möjligt i lång och låg så han får använda ryggmusklerna men även plocka upp han lite då och då korta stunder.
/ Maja Partapuoli

Ny header

Fixade en ny header. Blev ganska nöjd! :)

Min favorit bild


Bilden må vara snart ett år gammal men jag älskar den fortfarande. Bakrunden och framförallt att han ser så underbart snäll ut!
/ Maja Partapuoli

Who you are


Idag blire bara att fara ut i skogen på hacket och trava pytte lite. Blir mest bara skritt. Är fortfarande så nöjd över han från igår.
Får se om jag far ut en längre sväng. Blåser ganska mycket men han brukar vara lugn i väder och vind.

Nä nu ska jag gå och tvätta gelpadden. Den blir smutsig så fort och då tappar den fästet. den blir inte lika bra. Men tur att det är lätt att göra den som ny!
Hejdå
/ Maja Partapuoli

Dagens outfit


Sadel - Globus clic
träns - köpt på rullande hästaffär i vännes.
schabrak - pegasus i umeå
Lindor - Fätt av Magda

Steget ♥



Foto: Mamma Partapuoli
Red en pytte stund i paddocken över bommar. Han måste träna upp knämusklerna. Travade över dom bara några få gånger. Sedan skrittade jag direk. I mitten av "passet" för vi runt anläggningen i skritt i ca 10min sedan fortsatte vi. Travade max 10min om man lägger ihop allt. Han tyckte det var super kul och det syns på bilden!
Skrittade sedan av runt anläggningen i ca 15min. Super nöjd över min lilla prins ♥

Kan lägga in en bildbomb men då vill jag att ni kan visa intresse annars blire en annan gång.
Begär inte flera kommentarer men ni får gärna skriva om det finns intresse för fler bilder så kan jag lägga in en bildbomb.
/ Maja Partapuoli

Söta


Söt bild på ponnisar.

Idag blire att fara ut och trava en sväng :D
Vi får väl se hur det går men förhoppningsvis är han lika lugn som vanligt.
/ Maja Partapuoli

My last


Lilla ponnyskrutt du ska bli bra.

Igår red jag Golfrundan. Jag har ridit 1000-tals gånger där men igår bestämde han sig för att vara på tårna. Fast det roliga är att han gör absolut inget utan bara går lite fortare och kollar sig lite extra omkring. Fast det var ju några golfspelara ute men han gjorde ingenting förrutom att han skulle gå lite fortare. Han är bara för snäll!

/ Maja Partapuoli


What are words


Ni kanske börjar tröttna på dessa bilder? aja jag gillar dem super mycket och då spelar de ingen roll att dom är lika varandra!

Har börjat spara ut pannluggen på Privero. Kommer nog ta länge innan den är riktigt lång men visst ser det ganska snyggt ut? Egentligen är det ganska ful att klippa då luggen blir helt rak. Kan erkänna att jag brukade klippa luggen på han eftersom den växte så himla ojämnt. Det knde sticka ut massa på olika ställen vilket var super fult så jag klippte den alltid. Men sen orkade jag inte klippa utan jag vill se hur han ser ut i lång. Men som sagt kommer nog det ta ganska lång tid innan den är realativt lång.
/ Maja Partapuoli

'Baby We Can Do It

det har regnat hela dagen så jag orkar inte rida. Blir bara att stå och mysa med han och fixa stallet.
/ Maja Partapuoli


FÄRG PÅ OUTFIT (TIDSFÖRDRIV)


Gul

Grön

Lila

Vit

Röd

Vilken färg tycker ni att han passar i bäst? :)
/ Maja Partapuoli

Gul Dressyroutfit


Riktigt tufft ändå. Skulle faktist vilja ha schabraket!
/ Maja Partapuoli

BLOGGTÄVLING


Inlägget.

'Cause there ain’t nobody loves you like I do


For och red I skogen till kraftledningen. Gick jätte bra och han skötte sig utmärkt.

Innan var han lite stressad då det kom massa hästar med vagnar på stallplan. Men det gick bra iaf!

Gud vad jag längtar till att få sätta igång han! Just nu känns han som en helt annan häst(På ett bra sätt) Kanske behövdes vila för att få mig mer motiverad.
Innan var vi liksom i en ond cirkel och jag belv mest bara irriterad och omotiverad då det aldrig finns någon som kan hjälpa mig riktigt men nu kanske det bli bättre då vi får starta om på "nytt"

Drar ut nu.

Hann rida och mocka på ca 1½h. Snart ska jag till disco och jobba sedan blire att titta på Sannys nya pärla (Mbil)
Så blir nog inte så mycket uppdatering ikväll.
/Maja Partapuoli

'For he was the best, try & outdo the yes

Känns jobbigt att fara till stallet idag. Är absolut inte på humör.
Hejdå.


2 Bilder på min Snygga ponny


Foto: Mamma Partapuoli

Bjuder på 2snygga bilder från idag, visst ser han lite biffig ut? Även fast han bara har skrittat snart en månad och vilat en månad är han fortfarande snygg i kroppen. Lite hals och ryggmuskler har han tappat men om exakt en vecka åker vi till ATG och kollat upp om allt är OK får jag sätta igång han vilket jag längtar till. Han har blivit så fin i skritten.

For bara ut en liten runda i skogen. Härligt med en liten lätt sluttande backe bara för att träna knä musklerna vilket behövs. Han var pigg och framåt!
/ Maja Partapuoli

B-BÄST


Ibland är han rätt söt.

Igår red jag mot Lyckan. Han var pigg lite på "tårna" fast när han är det tror han att jag ska bli skrämd och bara tvär hoppar till ytterst lite. Hahha mycket gulligt! Han är nästan för snäll ute i skogen.

Nu vill jag sätta igång med ridningen. USCH vad jag längtar till nästa vecka. Hoppas vi får ett positivt svar då han känts fräsh och framåt. Men man vet ju aldrig.
/ Maja Partapuoli

KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET

Förlåt för en super dåligt uppdatering! Men vårat internet funkar inte så bra så jag vet inte om jag kan blogga så bra nu på ett tag då internet funkar i ena stunden men kan tvärt bara sluta funka.

Igår red jag ut med Sandra. Vi for i skogen över 2broar som Privero inte alls bryr sig om.Sen kommer en backe som vi klättrade uppför. Båda skötte sig bra och vi träffade även på en cross och ingen av dom brydde sig om den heller. Sandras häst är väl omkring 170 så privero fick ta i lite mer än vanligt med sina korta ben. Hahha nej men det gick faktist rätt bra ändå att hinna ikapp.

Plockade upp han lite och han kändes så fin! Dock plockade jag bara upp han kanske 10steg. Men iaf!
ska lägga in lite bilder från igår och imorse på ponninbus. Igår när vi skulle ta in dom sprang han allt vad han kunde i hagen med Chassen. Jag har aldrig sett dom busa så förrut då Chassen knappt vågar sig till Privero. hihi.
Syns verkligen inte att han varit "skadad" Känns riktigt skönt att han verkar bara bli bättre!
om ca en vecka blir det återbesök och om han är bra får jag sätta igång han helt vilket känns otroligt skönt.

Har haft jour hela veckan så detta är sista dagen och sedan blir det ingen jour på ett tag.
/ Maja Partapuoli

BLOGGTÄVLING


Inlägget
/ Maja Partapuoli

WON'T STOP.



Fotograf: Mikaela Frohm

Bilder från första tävlingen för ett år sedan. Älskar första bilde. Kanske inte min sits men han hade en jätte fin "uppförsbacke" Usch vad jag saknar att rida min lilla kille.



NYTT UTSEÉNDE

Bloggen har fått ett litet nytt utseende. Ny liknande header men med ny bild kommer inom kort.
Valde lite mer somrig färg då jag fått lite sommar känsla!
/ Maja Partapuoli


GOLFRUNDAN

Red golfrundan igår. Ganska kravlöst. Gick bra och han skötte sig snyggt!
/ Maja Partapuoli


FOTOGRAFIER



Fotograf: Maja Partapuoli
Fotade för någon dag sen på stallet.

MIN SÖTA PONNY


Fotograf: Maja Partapuoli

Red ut mot Lyckan igår. Gick till en liten strand där han fick bada bena lite, haha han är så söt. Först vill han inte gå ner i vattnat, men han är inte svår övertalad. När han var nera stoppade han direkt mulen och "leka" eller hur man nu kan förklara. Hahaha såå söt ponny.
Plockade även upp han lite mer än vanligt. Alltså lite längre och lite högre form, men absolut inte länge. När han gick i den högsta formen var de bara kanske 5steg. Men han kändes mjuk och bjöd fram själv utan att vara tung! Dock hade jag hacket eftersom jag vill spar på hans tänder lite då jag inte "rider" hårda pass känns det onödigt. Men sist vi var på ATG och kollade tänderna ( i Februari tror jag) Var dom super fina och jag har inte hunnit rida så mycket dessutom har jag haft hacket minst en gång i veckan medan jag jobbade han!

Men iaf är han söt. När vi gick så drogs han till skogen och mot lyckan finns det typ inge skog men iaf när vi var mer än halvvägs så sket han. HAHAHAH han ville skita men hittade inte "stället" att göra de. HHAHAHA sötponnii.
Det är ganska härligt att han går ifrån stigen/vägen när han ska skita, då behöver jag inte hoppa av och sparka undan! :)