Bloggtävling


Här hittar ni inlägget.
/ Maja Partapuoli

Ensam är stark


Bild från i våras.
Blev inge träning vilket var riktigt synd då jag verkligen taggat! Men Hon bor ju är i Lycksele så det kommer att komma fler tillfällen.

Men iaf så red jag ut igår. Gick bra, vi for en runda i skogen lite uppför och nerför. Sedan tog vi lite galopp på gammvägen vilket gick bra. Red på hacket och han är über snäll på det. När jag red ut med Lina för några dagar sen rejsade vi och jag hade hacket och han drog inte iväg eller ens försökte. Jag tycker det är roligare att rida på hacket då blir han mindre stark:) Han lyssnar dessutom bättre om jag ridit på hack och sen byter till bett. Dessutom spar jag på tänderna.
/ Maja Partapuoli


When i see your face, there's not a thing that i would change'




Foto: Linn Karlsson

Älskade ponny

Vila

Blir inge träning idag heller men han får en välförtjänt vilodagg istället :)
/ Maja Partapuoli

Blå & vindröd hoppoutfit


Snyggt och stilrent. Tycker jag!
/ Maja Partapuoli

Träning


Foto: Therese Bertheim
Idag blir det kanske att rida för Irja ,blir en annan dag istället. Kommer bli super kul eftersom det är hon som har pappan till Privero och har även ägt Privero och ridit in han! :)
/ Maja Partapuoli

incomplete





Foto: Therese Bertheim
Min helt underbara ponny.


Nu är det bantning på G, finns det någon som vet hur man lätt får ner en ponnys vikt? och säg inte mat! Maten är en stor del men finns det något med ridningen mycket klättring? galopp? Jag vet inte riktigt hur jag ska få ner han. Han står på bete men nu kan jag kontrollera hur mycket. Men finns det något i ridning som ger ectra bra? :)
/ Maja Partapuoli

Fler bilder från Centrum




foto:Therese Bertheim
Fler bilder från centrum/köpmannen:)
Kommentera?

Promenad


Foto: Therese Bertheim
Ska bara gå ut med han idag. Ska föja sara. Han var så duktigt på långritten så han ska ta de lugnt i 2dagar sen blir det en träning för Linn:) Ska se till att det inte blir en sån lång träning utan bara fokusera på få han lösgjord sen sluta eller något sånt.
/Maja Partapuoli

Ang,designen

Sara ska hjälpa mig med en design, har verkligen tappat fantasin. Så om jag råkar "Härma" någon är det absolut inte med mening. Nu har jag nästan fått alla bilder som jag ska skicka till henne sen kanske det tar ett tag för henne att göra den men jag är glad att någon vill hjälpa mig:)


Min finaste älskling!


Du är så fin så jag nästan smälter!


En av favoriterna!↑



Foto: Therese Bertheim
Här kommer några bilder från centrum. Gud vad fin ponnyn är!
Ser även hur min sits har förbättrats sen förra året. Nu taggar vi tävlingsbanorna. Vi är absolut redo för LA :)Dessutom är LA programet mycket roligare än LC och LB.
Fler bilder kommer!
/ Maja Partapuoli

Min fina kille!


Foto: Therese Bertheim
/ Maja Partapuoli

Egengjorda boots


köpte billiga boots imåndags och lite sprayfärg och gjorde egna guldboots. Dock blev det inte riktigt den guld jag ville ha men det var den bästas som fanns:)
sen ska jag köpa riktigt Catago men det fick duga till uppvisningen!
/ Maja Partapuoli

Total miss....

Kollade igenom gamla kommentarer, hahha har missat kommentarer som jag aldrig sett därav aldrig publicerat dem och svarat på dom.

Så förlåt mig. Men ni kanske inte minns så länge tillbaka eller typ någon månad sen men nu vet ni varför :)
/ Maja Partapuoli

Coconut Tree

Red på köpmannen idag(I centrum) Hade väl inga stora förväntningar på Privve pga av att han är fortfarande inte helt igång + att han är fet....igen. Men rakarn va fin han blev. Fin i handen och mjuk och trevlig. Ibland kunde han tjura ihop och det blev en kick. Men det var för jag inte satt tillbaka utan det var mitt fel. Red igenom LA:1. Kändes super och han blev aldrig springig som han brukar bli utan det var bara när jag skulle ta första galoppen. Då taggar han gärnet och typ nästan taktar bak iaf. Galoppen var ovanligt fin, Men först lite knackig men då han jag inte riktigt rida ihop han men på volten blev den rund och underbar.
Sen i den andra förvända tappade jag drivningen och då blev det trav, när jag skulle rätta till och ta den förvända galoppen så tog han den men då insåg han att han tog ju fel galopp, blev nästan lite "Matte du tog ju fel galopp" och när han ska byta galopp gör han en kick, han fattar inte riktigt vart bakbena ska vara, hahha han är såå söt så dirket efter kicken så hade han "rätt" galopp, men aja det blev ett missförstånd. I den ökade blev jag faktist förvånad vad fin han var. varken tung eller springig.

Är så stolt över min ponny plutt som är så lugn och trygg i stan bland allt väsen.
Massor av bilder kommer att komma. Då det är flera som fotat så jag ska få bilder av dom :)


Bjussar på printade bilder därav kvalitén. Min snygga ponny!
/ Maja Partapuoli

Nöjd tjej

Det har hänt så mycket nu, mest bara bra saker. orkar inte skriva allt men till hösten väntas nog en über fin ponny att blomstra ut. Hahaha hur jag skrev det men nu när jag ridit Privve har allt känts så himla bra. Han har varit lätt på handen och accepterat bettet mycket bättre. Kanske äre för jag rider på hacket ungefär varannan dag? Kan säga att han inte har fel på tänderna varför jag rider på hacket. Jag tycker det är härligt att bara ha det när jag far ut i skogen. Är det någon vits med att stoppa in bett om man bara skrittar på en stig? Nej därför har jag mest använt det :) Men iaf till hösten kommer han vara slimmad, hahah nu blir det bantning på höggrad.

Nu väntas massor av härliga bilder från stan, när jag fått dom kommer de att läggas in här på bloggen! :) 

Skillnad?


Här ser man en ganska stor skillnad på hur Privero var och är i kroppen. Förrut var han väldigt omusklad och nu är han en riktig biff med dock lite väl mycket mage.. hahha. Halsen ser man definitivt har blir muskligare och han har även lagt på sig mer ryggmuskler :)
Dessutom går han inte lika mycket på bogarna. Bilderna visar när jag rider han i lång form, som när jag värmer upp eller travar av.  Därav min fula lättsits som jag måste föbättra. Måste bli stakare i bålen? eller vad det nu kallas. Det har iaf blivit en riktigt stor skillnad på han från förra året till nu vilket är positivt!
/ Maja Partapuoli

Sara och Chassen!



Fotade Sara lite när hon red idag. Fick några fina bilder på henne :)
/ Maja Partapuoli

tävlings outfit inom en framtid


Schabrak- Mias RS
Pannband- Charlies häst och hund
Boots- Catago
Snabbandage- hööks
kavaj-?

Har bara kavajen och pannbandet, Men schabraket ska beställas snart när jag fått lönen och bootsen ska jag också beställa. Vi får se hur det bli med bandagen, kanske får man dem till jul? Vill ju inte köpa upp hela min lön ;)

Nu har jag bestämmt mig för ett Mias RS vitt med marin kant och guld passpoal. Eftersom jag har en blå/guld kavaj skulle det vara riktigt snygg och dessutom har jag guldstrass pannband.
Ska snart beställa schabraket men vill först ha lön innan de, Gud vad jag längtar!
/ Maja Partapuoli

Inte nöjd men.

Är inte nöjd med headern, men den får duga ett tag tills ja kommit på någon bra ide :)
/ Maja Partapuoli

Håller på med designen

Fixar lite med bloggens design därav lite "ofärdig" just nu men hinner inte fixa den för nu drar jag.
Hejdå.
/ Maja Partapuoli

Snart

Snart till Ponnyn på bete, blir väl bara att lulla omkring då det är rätt varmt ute fortfarande.
/ Maja Partapuoli

Anonym

Om du gillar att vara anonym kommer jag att radera alla dina komentarer till du skriver vem du är.



Någon?

Ska kolla upp med några jag känner om dom är manade att blogga med mig. På ett nytt bloggnamn osv.

Det är rätt jobbigt att vara den enda som måste uppdatera då jag inte alltid har tid eller ork och då skulle det vara mycket roligare om nån vill blogga med mig.

Så om det är någon som känner sig manad redan nu så släng en kommentar? Du behöver inte bo i Lycksele eller vi behöver inte känna varandra så himla bra.

/ Maja Partapuoli

Min önskelista.


Eftersom det är min födelsedag idag så har jag gjort mig en önskelista. Egentligen kanske jag skulle lagt ut den tidigare men men, här har ni den :)

1. Piké mountin horse
2. paddar med kardborre
3. Snabbandage
4. Metallic boots catago 
5. Ett snyggt tävlingstäcke
6. Swarowski pannband, Svart,silver och röd. 
7. Ett snyggt dressyr schabrak, Står mellan GG eller Mias RS.

Tror det var allt men har säkert glömt ngt. Finns alltid nån småsak jag vill ha så. Men detta är det mer "dyra"

/ Maja Partapuoli

Nu äntligen.


Privero fick vila igår. Var med kompisar typ hela kvällen vilket var skönt att slippa tänka på ponnyn för en gångs skull.

Äntligen kanske Privero går ner lite i vikt. Nu ska jag vara duktigt att cykla dit på morgon och skritta ut han i 40-60min sen fara hem och rida senare på kvällen ett vanligt pass eller jobba i skogen.

Han ska inte vara super fet som han är nu...
/ Maja Partapuoli